MotanLaOale

8

Bucataras
Minunat

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2010

RETETE990
PRIETENI385
Retete / Paste

Spaghetti con le polpettine (spaghete cu chiftelute)

In Spaghete la 20 Aug 2021

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de chiftele si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se stropesc cu ulei si se introduc...

Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

In Paste la 14 Aug 2021

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Carnatii se taie rondele si se prajesc pana se rumenesc frumos. Intr-un castron, se amesteca branza rasa, cu smantana si ouale. Se amesteca pastele cu amestecul...

Cometti rigati cu branza de burduf si smantana la cuptor

In Paste la 23 Ian 2021

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale. Se amesteca pastele cu amestecul de branza si se omogenizeaza bine. Se unge un vas...

Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

In Farfalle la 23 Oct 2020

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului. Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit.   Cand este rece se amesteca cu zaharul, scortisoara si nuca macinata.   Stafidele se pun la inmuiat in rom pentru 30...

Farfalle cu biscuiti

In Farfalle la 23 Oct 2020

Biscuitii se sfarama la robot pana ajung la consistenta pesmetului. Biscuitii sfaramati se rumenesc cu 30 g de unt pana devine auriu si se lasa la racit. Cand este rece, se amesteca cu zaharul si scortisoara. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se trec pe sub jet...

Penne Rigate cu chiftelute

In Penne la 27 Mar 2020

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare, piper, boia si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.   Se stropesc cu ulei si se introduc in...

Penne cu ostropel reorientat

In Penne la 9 Mar 2020

Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel. Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute. Se pun si condimentele dupa gust. Pastele se fierb in multa apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj. Se strecoara si se pun intr-ul...

Tagliatelle cu chiftelute, ciuperci si porumb

In Paste la 27 Ian 2018

Se face o pasta de chiftele din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, mararul tocat, sare si piper si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc. Separat se...

Spaghete cu perisoare

In Spaghete la 24 Ian 2018

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se introduc in cuptor pana sunt gata si se...

Paste integrale cu carne tocata

In Penne la 16 Ian 2018

Ceapa se curata si se toaca marunt. Ardeiul se curata si se taie marunt. Ciupercile se scurg si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile, 10 minute. Se pun condimentele vegeta, piper, boia, cimbru si oregano. Se pune carnea si se...

Budinca de paste cu cas

In Fusilli la 23 Noi 2017

Pastele se fierb in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs. Casul se sfarama si amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, smantana si stafidele. Se amesteca pastele cu casul bine, bine. Se tapeteaza o forma...

Paste cu branza de burduf

In Penne la 24 Iun 2017

Pastele se fierb conform instructiunilor de pa ambalaj, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca pastele cu branza si se omogenizeaza bine. Se...

Tagliatelle cu sos bolognese

In Paste la 22 Iun 2017

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa recomandarile de pe ambalaj. Se pune sosul intr-o cratita si se fierbe pana ajunge la temperatura de fierbere. Se adauga smantana, putina apa si se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul preparat....

Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -

In Spaghete la 19 Aug 2016

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs. Branza se rade si se amesteca cu 150g zahar si zaharul vanilat. Se adauga 5 galbenusuri si un ou intreg si se amesteca. Se pune smantana si stafidele si se omogenizeaza. Se...

Rigatoni cu carne

In Paste la 19 Aug 2016

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata ardeii si se taie patratele. Rosiile se spala si se toaca cubulete. Se pune uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa si ardeiul 4-5 minute. Se adauga carnea si un pahar de apa. Se presara vegeta, piper si se fierbe 15-20 minute la foc...

Penne cu ton si ciuperci

In Penne la 18 Aug 2016

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt. Ciupercile se scurg intr-o strecuratoare. Usturoiul se curata si se lasa intreg. Intr-o cratita se pune uleiul si cateii de usturoi si se calesc 1-2 minute. Cand sunt prajiti se scot si se arunca. Se pune la calit ceapa si ardeiul...

Farfalle quatro formaggi

In Farfalle la 18 Dec 2015

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa cu sare. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Branzeturile se rad. Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si cand este incins se pun pastele. Se amesteca 2 minute pana se incing pastele si se pun branzeturile...

Cus-cus cu nuci si pesmet

In Paste la 11 Oct 2015

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Nucile se macina fin. Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul. Se incorporeaza nucile macinate. Se adauga si celelalte ingrediente si se omogenizeaza. Sunt foarte bune calde si reci. Pofta Buna!

Penne cu crenvusti

In Penne la 5 Aug 2015

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei intr-o cratita 3-4 minute. Se pune vegeta si piper. Ardeiul se curata, se toaca si se pune peste ceapa si se caleste 3-4 minute. Se pune apa si se lasa la fiert io minute. Se pun rosiile taiate cubulete si se mai fierbe 10...

Paste cu carne la cuptor

In Fusilli la 18 Iun 2015

Ceapa se curata, se spala si se toaca rondele. Morcovul se curata si se toaca rondele. Intr-o cratita se pune uleiul la incins si se caleste ceapa si morcovul 3-4 minute. Se adauga carnea tocata si se caleste in continuare pana isi schimba culoarea. Se adauga pasta de ardei, pulpa de...

Omleta cu tortelloni

In Tortellini la 19 Mai 2015

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs. Ceapa se curata si se toaca rondele. Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute. Se pun si tortelloni si se mai calesc 4-5 minute. Se lasa la racit. Se amesteca ouale intr-un castron cu sare si piper....

Farfalle cu macrou afumat

In Farfalle la 30 Apr 2015

Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati. Branzeturile, fara cascaval, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu ouale, smantana si piperul. Sare...

Fusilli cu ciuperci si rosii chery

In Fusilli la 24 Iul 2014

Ceapa se curata si se toaca marunt. Ciupercile se curata, se spala si se taie felii. Rosiile se spala si se taie in doua. Se pune ceapa la calit in ulei intr-o cratita. Se caleste 3-4 minute dupa care se adauga si ciupercile si se mai caleste 10 minute. Se pune vegata, piper, boia...

Tortellini cu prosciutto in sos dulce acrisor

In Tortellini la 9 Ian 2014

Pastele se fierb in apa cu sare circa 8 minute. Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs. Sosul se pune pe foc intr-o craticioara, se pune pasta de tomate, se da un clocot si se lasa la racit. Se potriveste de sare si piper. O forma termorezistenta se unge cu unt si se pun in ea...

Tortelloni cu branza in sos de smantana

In Tortellini la 9 Ian 2014

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj in apa cu sare. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se unge o forma termorezistenta cu unt si se pun pastele scurse. Se taie branza bucati si se pune printre paste. Se bate oul cu smantana si sare si se toarna deasupra...

Spaghete carbonara, reţetă cu smantana

In Spaghete la 9 Mai 2013

Spaghete carbonara, reţetă cu smantana Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb maxim timpul inscris pe ambalaj. Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc cateii de usturoi 2-3 minute pana isi schimba culoarea putin. Se scot cateii de usturoi si se pune la prajit baconul...

Budinca dulce de spaghete

In Spaghete la 28 Mar 2013

Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Branza telemea se radesi se amesteca cu branza dulce. Se adauga zaharul, zaharul vanilat, smantana, ouale, stafidele si se omogenizeaza bine. Intr-un vas se pun spaghetele si...

Spaghete Bolognese

In Spaghete la 20 Feb 2013

Se curata ceapa si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3 minute. Se adauga carnea si se caleste pana se albeste. Se adauga sare, piper,boia si se mai caleste putin. Se adauga rosiile maruntite, pasta de tomate, cimbru, busuioc, 7-8 cuisoare. Se fierbe 10-15...

Taitei cu varza

In Paste la 30 Ian 2013

Varza se lasa la desarat de seara pana dimineata. Se taie fideluta si se stoarce. Ceapa se toaca si se caleste in ulei cateva minute. Se pune boia si piper. Se pune varza  si putina apa si se fierbe 20-30 minute. Se baga la cuptor pentru 30-40 minute pana isi pierde toata apa....

Cannelloni cu branza

In Cannelloni la 23 Noi 2012

Branza se amesteca cu toate ingredientele sa devina o pasta. Nu este nevoie de sare. Cu un pos sau o punga cu coltul taiat se umplu tuburile cu pasta de branza. Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu apoi laptele amestecand in continuare...

Afisate 1 - 30 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2024

Fantezie de purcel

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Astazi nu am prea multe sa-ti spun. Retine doar ca "un prieten bun face mai mult decat o punga cu galbeni"

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]