Ceapa se curata si se toaca marunt.
Ardeiul se curata si se taie marunt.
Ciupercile se scurg si se taie marunt.
Intr-o cratita se pune uleiul si se calesc ceapa, ardeiul si ciupercile, 10 minute.
Se pun condimentele vegeta, piper, boia, cimbru si oregano.
Se pune carnea si se caleste in continuare 20 minute.
Se pune pasta de tomate si pasta de ardei iute.
Se amesteca si se mai caleste 15 minute.
Se pun rosiile si se mai fierb 5 minute.
Se pune si porumbul si se mai fierbe 10 minute.
Se presara cuisoare praf si nucsoara si se potriveste de gust.
Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.
Eu le-am fiert in strecuratoarea speciala luata din camara.
Cand sunt fierte, se strecoara si se pun intr-un vas mai mare.
Se toarna si amestecul de carne si se amesteca bine cateva minute pana intra sosul in paste.
Se servesc cu cascaval ras deasupra.
Pofta Buna!