Penne cu ostropel reorientat

de MotanLaOale in Penne, 9 Mar 2020 | 1920 vizualizari

 

Am facut ostropel de pui la Crock-Pot si am avut cam mult sos. Dupa ce am mancat din el, ultima portie avea prea mult sos si m-am gandit ca ar merge bine cu paste.
Reteta de ostropel este: https://www.bucataras.ro/retete/ostropel-de-pui-la-slow-cooker-crockpot-91479.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste penne
  • 400 g carne de pui din ostropel
  • 500 ml sos de ostropel
  • 270 g ciuperci (conserva)
  • 200 g porumb
  • 100 ml pulpa de rosii
  • 100 g cascaval
  • oregano
  • cimbru
  • nucsoara
  • cuisoare
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ostropel reorientat:

Carnea de pui se taie cuburi si se pune la fiert in sosul de la ostropel.

Se adauga ciupercile, porumbul, pulpa de rosii si se fierbe 10 minute.

Se pun si condimentele dupa gust.

Pastele se fierb in multa apa cu sare dupa indicatiile de pe ambalaj.

Se strecoara si se pun intr-ul castron mai mare.

Se toarna deasupra sosul preparat si se amesteca bine de cateva ori sa intre in paste.

Se serveste cu cascaval ras deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ostropel reorientat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu cu mozzarella si rosii