Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor

de MotanLaOale in Paste, 14 Aug 2021 | 3329 vizualizari

 

"Retete de suflet"

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste Cometti rigati
  • 300 g branza telemea de oaie
  • 300 g smantana
  • 300 g carnati cabanosi
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • unt pentru uns vasul
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Carnatii se taie rondele si se prajesc pana se rumenesc frumos.

Intr-un castron, se amesteca branza rasa, cu smantana si ouale.

Se amesteca pastele cu amestecul de branza, cu carnatii prajiti si se omogenizeaza.

Se unge un vas termorezistent cu unt, se pun pastele omogenizate si se niveleaza.

Se presara deasupra cascaval ras.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 de minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cometti rigati cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno