Am tot vazut retete, dar cu conserve de ton. Mie imi place mai mult macroul afumat si am zis sa incerc. Foarte bun a iesit.
Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet.
Se trec pe sub apa rece si se lasa la scurs.
Macroul afumat se curata de piele si oase si se rupe bucati.
Branzeturile, fara cascaval, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu ouale, smantana si piperul. Sare nu a fost nevoie.
Se amesteca pastele cu amestecul de branza bine, bine.
Intr-o forma unsa cu unt se pune un strat de paste cu branza si se intinde uniform.
Se pun jumatate din bucatile de peste afumat, cateva masline feliate si se rade cascaval pe deasupra.
Se pune inca un strat de paste cu branza si se niveleaza.
Se pune restul de peste afumat, cateva masline si se rade cascaval din abundenta.
Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute.
Restul de paste cu branza ramase le-am pus intr-o forma unsa cu unt, am ras cascaval deasupra si am introdus-o in cuptor.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se scot din cuptor, se lasa la racit 10-15 minute si se pot servi.
Este buna si rece.
Pofta Buna!