Tagliatelle cu sos bolognese

de MotanLaOale in Paste, 22 Iun 2017 | 5784 vizualizari

 

Rapid de facut si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle Barilla
  • 400 g sos bolognese Barilla
  • 200 g smantana grasa
  • 50 g cascaval Delaco ras
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos bolognese:

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa recomandarile de pe ambalaj.

Se pune sosul intr-o cratita si se fierbe pana ajunge la temperatura de fierbere.

Se adauga smantana, putina apa si se amesteca bine.

Se potriveste de sare si piper.

Se scurg pastele si se amesteca cu sosul preparat.

Se serveste cu cascaval ras.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu peste si mozzarella