Zacusca cu vinete si morcovi

de dantes in Zacusca, 29 Sep 2012 | 10549 vizualizari

 

) zacusca foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2Kg. morcovi
  • 2 Kg.ceapa
  • 3 Kg. vinete
  • 3 Kg. gogosari
  • 1 litru ulei
  • 500 ml.suc de rosii
  • sare si foi de dafin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca cu vinete si morcovi:

Morcovii se fierb,vinetele si gogosarii se coc si se curata,ceapa se taie julien si se caleste in ulei,cand toate s-au racit se dau prin masina de tocat se adauga sucul de rosii,uleiul si sarea si se pun la fiert la foc mic amestecandu-se din cand in cand pana cand uleiul iese la suprafata.

Zacusca se pune in borcane inchise ermetic si se pune la bain-marin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca cu vinete si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacuscă cu ciuperci,morcovi şi ţelină