Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Panacris in Slow Cooker, 16 Noi 2016 | 5027 vizualizari

 

Mda, o să spuneți, doar 3 ingrediente? Daaa, 3 , dar buneee ;) Sincer, inițial nu prea am fost încântată de combinația asta, așa de simplistă :D , darrrr, rezultatul final a fost spectaculos, simplu și gustos. P.S. Prezentarea, cum spuneam, e cam searbădă, darrrr gustul ”scapă turma!” ;) Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • 4 felii vrăbioară de mânzat  
  • 4 buc medii gutui
  • sare de mare cu ierburi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnea de mânzat se așaază în vasul aparatului minunat slow cooker Crock-Pot 4,7 L , se adaugă gutuile curățate și ”pătrățite”, adică tăiate în patru, se pornește aparatul de gătit slow cooker, la programul High, ptr 4 ore. Spre finalul gătirii, se asezonează cu sare cu ierburi, se mai lasă cca. 10 minute la gătit, cât să se ”topească” sarea. Se servește fierbinte, simplă, fără niciun fel de garnitură sau salată!  Spor și poftă bună! 

TIPS-URI

1

O rețetă ptr dietă, tare sățioasăăăă! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu rozmarin si cartofi la slow cooker Crock-Pot