Vinete parmigiana cu pui

de Oana in Pui, 18 Noi 2011 | 3934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200 g mozzarella si parmezan
  • 400 ml pasatta de rosii
  • 4 fileuri subtiri de pui
  • 20 g unt
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete parmigiana cu pui:

Vinetele se spala si se taie felii de 1 cm pe lung. Se presara cu sare si se lasa 10 minute sa iasa apa din ele. Se sterg apoi cu prosoape de hartie. Fileurile din piept de pui se bat cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se unge cu unt un vas de iena dreptunghiular, se aseaza un strat de vinete, jumatate din sucul de rosii, jumatate din mozzarella si parmezan razuite, se presara cu oregano si busuioc uscat, apoi se aseaza pieptul de pui si inca un strat de vinete, suc de rosii si mozzarella. Se acopera tava cu folie (am pus hartie de copt umezita) si se pune la cuptor, la foc mediu, 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete parmigiana cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncărică de cartofi cu carne de pui