Vinete a la Gaby

de Bya Ralu in Salate, 2 Aug 2012 | 4159 vizualizari

 

m-am inspirat si eu din reteta lui Gaby de vinete cu ardei si ciuperci,dar tot nu mi-au iesit asa albe ca ale ei :))am mai modificat eu pe ici pe colo:D

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete coapte
  • 1 ceapa alba
  • 100 g ciuperci in borcan
  • 1 ardei rosu kapia copt
  • 2-3 lingurite de mujdei cu smantana
  • sare,piper
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete a la Gaby:

Ardeiul kapia copt se curata de coaja cat inca este cald, se scot semintele si se taie cubulete mici. Se taie si ceapa marunt si se adauga intr-un castron, impreuna cu ardeiul kapia si vinetele curatate de coaja. Adaugam sare si piper si le pasam cu blenderul.

Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga ciuperciile tocate marunt, se lasa circa 5-8 minute, dupa care dam la racit. Dupa se adauga peste vinete si se mai paseaza putin cu blenderul.

Separat intr-un castron se pregateste maioneza.Se amesteca toata compozitia cu maioneza si adaugam si mujdeiul de usturoi,se lasa putin la rece si se serveste cu paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete a la Gaby" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melitzanosalata - Salata de vinete greceasca