Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se taie morcovii rondele, ardeiul, ceapa si proteina cuburi, lintea se clateste sub jet de apa rece, iar branza se rade.
Se soteaza morcovii, ardeiul, ceapa si proteina in putin ulei, intr-o tigaie mare la foc mediu, 2-3 minute. Se adauga pudra de curry si laptele, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 3 minute sa fiarba. Se adauga sare si piper dupa gust.
Intre timp, se incalzesc tortillas stropite cu putina apa, intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu spre mic pana devin mai maleabile.
Se umplu tortilla cu mixul obtinut anterior si se asaza intr-o tava potrivita, astfel incat sa nu ramana prea mult loc intre ele. Eu am folosit 2 vase mai mici.
Se amesteca branza rasa cu restul de condimente si se presara deasupra. Se coc in cuptor, pe raftul din mijloc 6-8 minute, pana cand branza s-a topit.