Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone

de luminita20_2006 in Torturi, 11 Ian 2016 | 4204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 400gr faina
  • 300 gr zahar
  • 200 ml cafea preparata
  • 110 gr unt
  • 100 ml ulei
  • 50 gr cacao
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 100 ml iaurt sau lapte batut
  • Blat cu migdale
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • o mana zdarvana migdale
  • Crema  
  • 250 gr mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 250 ml frisca
  • 1 conserva sun Food piersici
  • 100 gr zahar pudra
  • Glazura:
  • 200 ciocolata
  • 100 ml lapte
  • 50 unt
  • 50 zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone:

Blat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru

Blat cu migdale reteta aici  in care mai adaugati migdalele rasnite mediu
Crema: Se amesteca mascarpone cu zaharul pudra, se bate frisca apoi se pune mascarpone, amestecam bine.
Asamblare:  se taie blatul de negresa in trei. Se pune un blat negresa, piersici taiate felii, crema, blat negresa, piersici, crema, blat migdale, sirop din compot, piersici, crema, blat negresa si putina crema cat sa acopere blatul. Se da la rece. Glazura cu crema de ciocolata, se pun pe foc toate se amesteca pana cand se topeste ciocolata, Cand s-a racit se toarna peste tort.
Decor am folosit kiwi, clementina, biscuiti, migdale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu blat de negresa, blat cu migdale, crema mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat