Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta

de CramaHaiducilor in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2012 | 17232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de iepure (un iepure intreg)
  • Ciupercute
  • Morcovi
  • Ceapa
  • Ardei gras
  • Foaie de dafin
  • Cimbru
  • Vin rosu vartos
  • Malai
  • Smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta:

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente.

Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna cu celelalte legume. Cand carnea e gata se adauga smantana si se serveste cu mamaliga si muraturi.

Se serveste la el un vin rosu demisec, pe gustul oricarui mesean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adry88 1

18.10.2012, 16:27

apetisant

MotanLaOale 1

18.10.2012, 19:39

Sim0na 1

19.10.2012, 10:15

Waw!! Ma asez direct la masa!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure inabusit - Braised Rabbit