Mazare cu pulpe de pui

de dakris in Mancaruri cu carne, 7 Mai 2012 | 25252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 6 pulpe pui superioare dezosate
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • sare si/sau delikat
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pulpe de pui:

Pulpele se prajesc putin in ulei, cat sa prinda o crusta usor aurie.

Ceapa si ardeiul tocate marunt se inabusa cu 50 ml ulei si o cescuta de apa. Dupa ce s-a evaporat apa, se lasa inca vreo 5 min sa se caleasca legumele. Se adauga mazarea, apoi carnea si se sareaza dupa gust. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba (daca este necesar se mai adauga apa fierbinte). Cand mazarea s-a fiert se adauga bulionul si se mai lasa sa fiarba cca 5 min, apoi se varsa faina "dizolvata" in putina apa amestecand sa nu rezulte cocoloase. Dupa 10 min se stinge focul si se adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele cu mazare si cartofi