Tocanita de pui cu ceapa

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2014 | 4182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui(dezosate)
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 catei usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta.

Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam carnea care o vom praji pe ambele parti.

Cand este gata o scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul care am prajit carnea adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeiul si morcovul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam pasta de tomate.sucul de rosii,carnea si apa cat sa acopere totul.

Lasam sa fiarba amestecand din cand in cand pana scade sosul.

La final adaugam condimente dupa gust si usturoiul pisat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ciuperci cu piept de pui