Tocanita de pui cu ceapa

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2014 | 4184 vizualizari

COMENTARII (20)

portiadelumina 1

07.02.2014, 15:30

Ceapa este cea care dă gustul tocăniţelor, gustul ei dulceag lasă o aromă minunată. Bun!

Lau 1

07.02.2014, 15:34

MotanLaOale 1

07.02.2014, 15:46

Lau 1

07.02.2014, 16:11

Bya Ralu 1

07.02.2014, 16:20

bun bun

Lau 1

07.02.2014, 16:29

Bunica 1

07.02.2014, 16:53

Tare harnicuta ai fost!

Lau 1

07.02.2014, 17:46

Bunica multe sunt expirate dar nu am avut timp sa le scriuprofit ca este vacanta

Florentina_Cristina 1

07.02.2014, 17:54

arata bine

Lau 1

07.02.2014, 18:22

deyutzky 1

07.02.2014, 18:52

Pushaa 1

07.02.2014, 18:55

diaconta 1

07.02.2014, 20:08

buna

alilianaa 1

07.02.2014, 20:09

tare buna!

Lau 1

07.02.2014, 20:23

Rocsi 1

07.02.2014, 21:30

O bunatate de tocanita

babi5 1

08.02.2014, 08:29

simona72 1

08.02.2014, 08:32

Super mancarica!

Lau 1

08.02.2014, 09:53

gaby_gabytza 1

11.02.2014, 09:49

plaaaaaaaaaaaace

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu