Mazare cu pui

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2013 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mazare congelata sau din conserva
  • 2 cepe
  • 200 ml rosii cu ardei
  • 1 lingura zahar
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 6 ciocanele de pui ,mai mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pui:

Pregatim ciocanelele,le curatam si spalam bine , le punem in tigaie cu un pic de ulei,acoperim cu capacul si le lasam sa se inabuse bine.Separat calim ceapa taiata marunt,potrivim de sare,adaugam rosiile cu ardei si mazarea,lasam sa fiarba la foc domol,daca e cazul adaugam si-o 1/2 cana apa.Cand  mazarea e pe jumatate fiarta,punem si ciocanelelele si lasam sa mai fiarba incet,cca 20 min.

La final adaugam piper,zahar si maraul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]