Tocanita de ciuperci

de Adinacarla in Mancaruri de post, 9 Mar 2011 | 4723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • 250ml bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se taie ceapa solzisori, ardeiul cubulete. Inr-o tigaie se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei. Cand s-au muiat se pun ciupercile taiate "feliute". Cundimentam cu sare si piper si putina apa. Lasam sa fierba pana cand zeama rezultata scade. cand ciupercile si legumele sunt gata adaugam bulionul, usturoiul pisat si m ararul.

Mai fierbem 5-10 minute.

Am servit alaturi de orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

09.03.2011, 21:23

super

LUK 1

09.03.2011, 23:03

tare frumos arata

MARINUSHA 1

13.03.2011, 20:23

foarte frumos arata..yamii..Adina venim si noi la masa.
felcitari pentru aranjament.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu nuci si stafide