"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Curatam toate legumele, le spalam, le tocam pe rand; ceapa se toaca julien;
Carnea o spalam si o taiem cubulete.
Punem uleiul intr-o cratita, calim carnea putin, apoi o scoatem, dupa care adaugam ceapa si legumele tocate marunt, in uleiul in care am calit carnea.
Adaugam sare si putin delikat 100% natural de cimbrisor pentru aroma si pentru a inmuia legumele care sunt in curs de calire.
Cand legumele sunt aproape facute, adaug cubuletele de carne care au fost in prealabil calite.
Cartofii, taiati si ei cubulete, se adauga peste legumele si carnea calite, adaug frunzele de dafin si apa cat sa acopere cartofii.
Las sa fiarba la foc potrivit, iar cand cartofii sunt aproape fierti, adaug pasta de rosii, condimentez cu piper si cu condimentele Delikat de porc si cimbrisor, cu ingrediente 100% naturale.
Acoperim cratita sa se imbine aromele.
La final, oprim focul si adaugam putin patrunjel.
1
Pasta de rosii, o adaugam spre final deoarece, daca o punem in acelasi timp cu cartofii, cartofii se intaresc!