Inca una dim mancarurile preferate pe care o voi prepara la multikooker de acum inainte.
Inainte de a porni aparatul, pregatim toate ingredientele.
Spalam carnea, o portionam in cubulete si o condimentam cu sare si piper.
Curatam, spalam si tocam marunt legumele.
Punem uleiul in vasul aparatului si setam programul FRY pentru 10 minute.
Dupa 1-2 minute adaugam carnea si o prajim cate putin pe toate partile, amestecand din cand in cand cu spatula din dotare.
Cand este putin patrunsa adaugam ceapa si morcovul, amestecam si lasam pana la finalizarea timpului.
Apoi adaugam apa calduta cat sa acopere carnea si setam programul STEW pentru o ora. Apasam butonul START si inchidem capacul.
Dupa 30 de minute verificam daca s-a patruns carnea bine si adaugam cartofii impreuna cu ardeiul, foile de dafin si condimentele, adaugam apa calduta cat sa acopere cartofii si inchidem capacul.
Dupa alte 20 de minute adaugam rosiile, gustam si potrivim de sare daca mai este cazul.
La final, cand deconectam aparatul de la sursa de curent, adaugam patrunjelul tocat.
1
Daca mancarea nu iese scazuta cum o dorim, se poate detasa, pe parcursul prepararii, butonul de deasupra, pentru a se mai evapora din lichid.