Snitele din pulpa de porc

de Rahela Velicu in Porc, 10 Dec 2017 | 3742 vizualizari

 

Asa fac de fiecare data snitele si ies atat de pufoase si de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 7 oua
  • 100 g faina
  • 350 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Feliem carnea cat mai subtire si o batem pentru a fi cat mai frageda si mai subtire.

Punem intr-un bol faina amestecata cu piperul, ardei boia si sare, in alt bol batem ouale bine, iar in alt bol punem grisul. 

Punem uleiul la incins in tigaie.

Fiecare felie de carne o trecem prin faina, ou, pesmet, ou si o prajim in ulei incins.

Scoatem snitelele pe servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Carnea se da prin faina, ou, pesmet, iarasi ou, fiti fara grija se va praji bine si nu va ramane cruda.

2

Uleiul trebuie sa fie incins bine cand punem snitelele la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere