Tocanita "ca in Muntenia"

de cristinutanicolita in Vita, 16 Iul 2014 | 5696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vita
  • 1 kg ceapa
  • 200 g grasime
  • 1 lingurita boia
  • 650 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita "ca in Muntenia":

Carnea se spala si se taie cuburi.Bucatile se prajesc si se pun intr-un vas.

Intr-o cratita se pune grasime suficienta se adauga ceapa, curatata si taiata felii. Cand incepe sa capete culoare aurie se adauga ardeii taiati felii si boiaua de ardei. Se pune apoi carnea prajita si rosiile taiate bucati si se acopera totul cu apa.

Se fierbe la foc potrivit si se adauga sare. piper dupa gust si usturoiul taiat marunt. Daca zeama scade, se mai adauga cate o cescuta de apa fierbinte, pana cand carnea este bine fiarta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "ca in Muntenia"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana din coada de vitel