Tocana de legume

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 10 Oct 2010 | 5635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ceape
  • 4 ardei
  • 3 morcovi
  • jumatate de parstanac
  • jumatate de dovlecel
  • pasta de tomate  250 ml(bulion)
  • o jumatate de pahar de orez
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • 3 foi de dafin
  • patrunjel
  • ulei pt calit 70 ml 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Se prajeste ceapa cu morcovul razalit,dupa care se adauga ardei, dovlecelul, parstanacul si orezul care in prealabil a stat in apa, se lasa la calit 15 minute dupa care se adauga sosul de rosii si 2 pahare de apa.

se lasa la fiert pana fierbe orezul si scade putin

se pun foile de dafin si patrunjelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel verde si prosciutto cotto