Baza/aluatul: faina, zaharul, un praf de sare, se faramiteaza cu mana ( sau blender), pana ce untul este cuprins de faina. Se adauga praf de copt, ou, apa si se omogenizeaza. Se adauga coaja rasa de portocala. Aluatul se da la rece pentru 30 minute. Se intinde aluatul intr-o tava de tarta unsa cu unt. Peste aluat, se pune o hartie de copt si ca greutate orez. Se pune la copt pentru 25 minute. Cand s-a copt, se ridica foaia de copt cu orezul si se mai lasa in curptorul cald cca. 5-7 minute.
Crema. Murele se pun in cratita cu 4 linguri zahar brun, o lingurita unt, apa cu lamaie si se lasa la fiert, amestecand din cand in cand. Cand murele s-au fiert bine, compozitia se trece prin blender, prin strecuratoare rezultand un sos in cantitate de cca 250-300 g. Se lasa la racit. Acest sos se amesteca cu o lingura jumatate de amidon, 3 linguri zahar brun, un plic zahar cu scortisoara si se pune pe foc pana ce rezulta o crema. Se lasa la racit si aceasta crema se amesteca cu mascarpone.
Glazura: o tableta de ciocolata se rupe bucati si se pune cu 4 linguri lapte, pe foc. Se lasa la topit. Se ia de pe foc si se mai amesteca pana ce compozitia se raceste si este buna de intins.
Asamblare: peste aluatul de tarta copt, se pune crema de mure cu mascarpone si deasupra acesteia, se pune ciocolata. Se orneaza cu buline colorate de zahar.