Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Ian 2014 | 4104 vizualizari

 

Eu acum testez noul aparat foto,pana ma dumiresc eu ce si cum functioneaza...

 

INGREDIENTE

  • 500 g aluat cu osanza
  • 140 g Ceva Fin pufos
  • 200 g branza dulce
  • 100 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 5 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza:

Intr-o tava rotunda diametru 28 cm tapetata cu hartie de copt asezam aluatul pe care l-am intins in foaie rotunda.

Branza dulce, ceva fin pufos, zaharul, ouale si stafidele se amesteca pana devin o compozitie omogena. Aceasta compozitie se toarna peste aluat si se da tava la cuptor cca 30 min la foc moderat.

TIPS-URI

1

foaia e bine sa o intepam din loc in loc inainte sa turnam compozitia de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceva fin pufos si aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mini checuri cu crema de branza