Briose cu fructe confiate si migdale

de _Alina_ in Prajituri, 26 Sep 2012 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1/4 cana zahar brun
  • 1 1/2 cana iaurt
  • 1 lg miere
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 lgt drojdie
  • 1 ou
  • fructe confiate
  • migdale intregi
  • miere de salcam pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe confiate si migdale:

1. Amestecati faina cu drojdia.

2. Puneti si restul ingredientelor (in afara de fructele confiate si migdale) si omogenizati bine.

3. Lasati aluatul la dospit 15-30 min.

4. Turnati compozitia in forme (daca le vreti mai mari umpleti formele)

5. Puneti fructe confiate deasupra in fiecare forma, si introduceti in mijloc cate o migdala!

6. Dati la cuptor la  200 °C timp de 55 min, sau pana vedeti ca s-au rumenit putin.

7. Dupa ce ati scos de la cuptor puneti pe fiecare briosa miere de salcam!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe confiate si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diaconta 1

26.09.2012, 23:06

vreau si eu

mihaelar63 1

27.09.2012, 08:53

Un deliciu

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 23:19

wowwww, si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de unt