Tarta cu branza de oaie si de vaca

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 7154 vizualizari

 

Sa manance ceva si partea masculina din casa....eu cu spanacul sa fac muschi,ei cu branza.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g branza de oaie
  • 120 g telemea de vaca ,proaspata
  • 3 oua
  • 30 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza de oaie si de vaca:

Radem branza pe razatoarea mica, amestecam cu 3 oua pana obtinem o compozitie omogena.

Aluatul dupa ce s-a dezghetat la temperatura camerei, il intindem putin cu sucitorul si decupam cu o farfurie un blat rotund mai mare decat forma in care coacem tarta, forma are 18 cm. Am folosit o forma de teflon cu diametru de 18 cm, o ungem cu ulei, asezam aluatul sa fie ridicat si pe margini, adaugam umplutura, apoi pliem marginile si mijlocul tartei il acoperim cu forme floricele din aluat, ungem cu ou batut si dam forma la cuptorul preincalzit.

Lasam la cuptor pana incepe sa devina auriu aluatul si umplutura s-a inchegat. Scoatem tarta presaram cascaval si mai lasam 5 min la cuptor sa se topeasca cascavalul.

TIPS-URI

1

sub tava cu tarta punem o cratita cu apa sa nu se arda tarta pe funt

2

din restul de aluat formam niste saleuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de oaie si de vaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu leurda, ciuperci si branza