Tarta cu branza de oaie si de vaca

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 6749 vizualizari

 

Sa manance ceva si partea masculina din casa....eu cu spanacul sa fac muschi,ei cu branza.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g branza de oaie
  • 120 g telemea de vaca ,proaspata
  • 3 oua
  • 30 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza de oaie si de vaca:

Radem branza pe razatoarea mica, amestecam cu 3 oua pana obtinem o compozitie omogena.

Aluatul dupa ce s-a dezghetat la temperatura camerei, il intindem putin cu sucitorul si decupam cu o farfurie un blat rotund mai mare decat forma in care coacem tarta, forma are 18 cm. Am folosit o forma de teflon cu diametru de 18 cm, o ungem cu ulei, asezam aluatul sa fie ridicat si pe margini, adaugam umplutura, apoi pliem marginile si mijlocul tartei il acoperim cu forme floricele din aluat, ungem cu ou batut si dam forma la cuptorul preincalzit.

Lasam la cuptor pana incepe sa devina auriu aluatul si umplutura s-a inchegat. Scoatem tarta presaram cascaval si mai lasam 5 min la cuptor sa se topeasca cascavalul.

TIPS-URI

1

sub tava cu tarta punem o cratita cu apa sa nu se arda tarta pe funt

2

din restul de aluat formam niste saleuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza de oaie si de vaca" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu branzeturi