Tarta cu branza de oaie si de vaca

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2015 | 6475 vizualizari

COMENTARII (16)

cristinutanicolita 1

20.03.2015, 19:23

foarte buna

simona72 1

20.03.2015, 19:26

Ce pofta mi-ai facut!

Panacris 1

20.03.2015, 19:34

monik80 1

20.03.2015, 19:36

super bine arata

Cris2711 1

20.03.2015, 19:57

ce imi plac mie chestiile astea

MotanLaOale 1

20.03.2015, 20:00

buna buna

MOKUSKA 1

20.03.2015, 20:04

e minunata si poza aia finala..bine ca nu pot sa inghit nimic...e mai bine asa )

Rocsi 1

20.03.2015, 20:08

Ela68 1

20.03.2015, 21:28

oh, patria branzei , cum imi place mie

Andra_Constantinescu 1

20.03.2015, 22:31

Ce bine arata

Gherca Daniela 1

20.03.2015, 23:36

buna rau placinta!

dantes 1

21.03.2015, 07:50

Foarte buna!

miki_a 1

21.03.2015, 10:19

Felicitari pentru reteta si fotografii!

Bya Ralu 1

22.03.2015, 08:09

se intinde bine da nu imi place ca e de oaie

mirela0911 1

22.03.2015, 13:21

Super bine arata!

jolygina 1

26.03.2015, 16:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf