Se zdrobesc ghimbirul, ustroiul, necuratat de coaja si 1 chili cu un obiect greu, de exemplu o tigaie. Se soteaza in putin ulei de masine la foc mic, timp de 15 minute, pana devin aurii. Se ia tigaia de pe foc, se scoate ghimbirul si chiliul si se toaca, iar usturoiului i se indeaparteaza coaja.
Se adauga inapoi in tigaie impreuna cu anasonul si tulpinile de coriandru tocate marunt. Se aseaza tigaia inapoi de foc, se adauga cuburile de concentrat sfaramate si 2 litri de apa fierbinte.
Se aduce la punctul de fierbere si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Cu 5 minute inaite de expirarea timpului de fierbere se adauga si taiteii.
Se feliaza carnea de vita in fasii groase. Se ung fasiile cu jumatate din cantitatea de sos Barbecue si se frig pe un gratar fierbinte pana devin crocante, hidratandu-le din cand in cand cu restul de sos.
Se adauga broccoliul si mazarea in ultimele 2 minute de fierbere a supei si se adauga sos de soia daca mai este nevoie de sare.
Se imparte supa, impreuna cu taiteii si carea intre 4 boluri si se orneaza cu rondele de ceapa verde, chili, frunzele de coriandru si bucati de lime.