Rapid, savuros, gustos si satios!!!
Enjoy!
1.Punem intr-o tigaie mai mare ulei de masline.
2.Luam carnatul si tragem cu mana din membrana bucatele mici de carne de marimea unor chiftelute.Le punem la prajit in tigaie la foc mediu pana se rumenesc, intorcandu-le pe toate partile.
3.Cand chiftelutele din carnat sunt aurii, adaugam usturoiul, apoi toate cele 3 tipuri de ceapa, ardeii, ciupercile si calim totul bine vreo 3 minute.
4.Punem apoi dovleacul, rosiile, mazarea, firul de cimbru, vinul, sare si piper dupa gust, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana lichidul scade si legumele sunt patrunse.Cand sunt gata luam tigaia deoparte.
5.Intr-o oala punem apa cu sare, o punem pe foc si o aducem la fierbere.Punem pastele si le fierbem pentru 8 minute, dupa care, le strecuram bine.
6.Punem din nou tigaia cu ratatouille pe foc si infierbantam tot continutul.Cand legumele sunt fierbinti, punem pastele si amestecam lejer pana pana sunt complet invaluite.
7.Servim pastele fierbinti, garnisite cu busuioc proaspat.
Pofta buna va doresc!