punem o oala cu apa la fiert.
cind aceasta fierbe punem sare si adaugam pastele.
le lasam conform indicatiilor de pe pachet.
prosciutto se taie fisii mai groase.
se calesc intr-o tigaie fara ulei ,apoi adaugam ciupercile taiete in patru iar piciorul ciuperciii taiat felii,ardeiul tocat fisii,dovlecelul taiat marunt si salvie uscata .
se adauga 2 linguri ulei masline extravergin si se lasa la calit pentru 5 minute, apoi se taie rosia in cuburi medii si se adauga in tigaie.
din apa de la paste se adauga un polonic mic in compozitia de ciuperci.
se adauga 1/2 cub knorr si se lasa sa fiarba pina scade si devine un sos.
adaugam piper si maslinele.
sare se adauga doar daca este nevoie deoarece prosciutto e un produs sarat.
cind pastele au fiert,le scurgem de apa.
punem in farfurie o portie paste si apoi deasupra punem sosul.