Supa-crema din legume deshidratate

de adnia in Supe, 23 Apr 2013 | 3952 vizualizari

 

Va povesteam acum ceva vreme despre rezerva mea de legume deshidratate, pe care am obtinut-o cu ajutorul deshidratorului (dar se poate folosi la fel de bine si cuptorul electric cu termostat, setat la 40-45 grade, cuptorul cu gaz, folosit cu focul minim si usa deschisa, etc.) Pe unele le-am pastrat ca atare, pe altele le-am conservat in ulei de masline. M-am gandit sa va arat astazi cum ne-am vitaminizat noi cu ajutorul lor in anotimpul rece, si anume cu o supa buna si preparata rapid!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • legume deshidratate (rosii, dovlecei, castraveti, ardei gras, morcov, vinete)-cate 1 lingura din fiecare
  • vegeta naturala (preparata tot in casa)
  • verdeturi uscate (obtinute cu ajutorul deshidratorului)
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 praf chilli (eu l-am preparat in casa)
  • 2 l apa
  • smantana/ iaurt/ creme fraiche pt. servit (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema din legume deshidratate:

Prepararea este extrem de simpla si rapida (doar stiti ca "locuiesc in masina":))! Am pus toate ingredientele de mai sus in oala minune si am fiert supa 3 minute sub presiune. Am lasat sa se depresurizeze natural (timp in care m-am ocupat de altceva), apoi am transferat totul in blender, am facut putin zgomot (cca 1 minut!), si supa mea a fost gata! Am pus in boluri, am decorat si am servit!
Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema din legume deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de leurda