Supa de fasole verde lata

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 4 Aug 2012 | 5534 vizualizari

 

Fasolea asta galbena si lata este cunoscuta in zona Clujului si ca ,, fasole de unt '' pentru ca e atat de catifelata si gustoasa ca se topeste in gura . Prefer cand am legume prospete de calitate sa nu le ,, incarc '' cu prea multe arome si condimente .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole lata galbena
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 150 ml suc de rosii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • boia
  • patrunjel verde
  • telina verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde lata:

  1.  Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata si morcovul feliat .
  3. Puneti in deasupra 3 l apa si fasolea  rupta bucati + jumatate din verdeata tocata , sare si bopia rosie de ardei  .
  4. Fierbeti cam 30 minute. Verificati daca legumele sunt fierte [ daca e nevoie mai lasati putin ].
  5. Adugati sucul de rosii , lasati inca 5 minute pe foc.
  6. Serviti supa cu verdeata presarata deasupra.
  7. Eu am insotit-o cu ardei iute si paine neagra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole