Supa-crema de fasole mung

de ralu_ca in Supe, 5 Feb 2015 | 7929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole mung
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 3-4 catei usturoi
  • putin busuioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de fasole mung:

Fasolea am lasat-o in cratita de seara la inmuiat. A doua zi, am fiert in apa cu sare, approx 1 ora. Se adauga morcovul taiat bucati, ceapa si cartofii bucati si se lasa inca la fiert, dar si usturoiul tocat marunt. Daca consideram ca mai avem nevoie de apa, mai punem. Apoi am turnat 1 ceasca bulion. Cand totul e fiert, am folosit blenderul pentru a obtine o crema omogena. Se gusta de sare, apoi punem piper, busuoic.

Am servit cu mare placere.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de fasole mung" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa ardeleneasca de pui cu legume ( becsinalt leves)