Supa de conopida

de Sidy in Supe, 27 Ian 2012 | 3871 vizualizari

 

O supa usoara si buna, v-o recomand mai ales daca va place conopida.
Este o adevarata explozie si vitamine si gust.
Incearc-o acum si vei ramane, pur si simplu, fascinata de gustul fin si aromat.Noua ne place foarte mult asa usoara, fara carne.

 

INGREDIENTE

  • 2-3 morcovi
  • 1-2 radacini patrunjel
  • 1 ceapa verde
  • 1 conopida mica
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Se curata legumele, morcovii se taie rondele si se pun la calit cu ceapa taiata marunt, intr-un pic de ulei , pina cind acesta capata un pic de culoare galbena.

Se adauga apa, patrunjelul taiat rondele si conopida desfacuta in bucatele. Se potriveste supa de sare si piper .

Cind sunt toate fierte, se fac galustele de faina si se rup cu o lingurita in supa ce fierbe. 

Dupa ce sunt fierte , se stinge focul si se presara patrunjel verde deasupra.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Cine doreste, poate adauga smintina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa Crema de Conopida (Reteta Video)