Supa de pui cu galuste

de Tabita _ in Supe, 25 Apr 2020 | 3061 vizualizari

 

O supa buna si hranitoare pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 7 morcovi
  • 1/2 telina
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • aproximativ 200 g gris
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se pune puiul intr-o oala mai mare la fiert. Se adauga sare.
Se spumeaza.
Se lasa inca 20 minute la fiert si se adauga legumele portionate.
Se fierbe la foc incet.
Se adauga sare si piper.
Se scoate carnea.

Se pregatesc galustele.
Se bat ouale. Se adauga putina sare.
Se adauga grisul in ploaie, cu grija pentru a nu se face cocoloase, pana se obtine o compozitie usor ingrosata uniforma.
Se reduce focul. Se ia din compozitie cu ajutorul unei linguri sau lingurite si se coboara incet lingura in supa.
Ele se vor ridica la suprafata.
Se adauga din cand in cand putina apa rece.
Se lasa pana ce galustele sunt gata.

Se adauga patrunjel.

TIPS-URI

1

Optional: am adaugat o mana de taitei in ultimile 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia