Supa crema mix de legume mexicane

de Steffy in Supe, 1 Dec 2013 | 7710 vizualizari

 

Nu ma innebunesc dupa legumele mexicane, dar stiu ca e bine din cand in cand sa mananci ceva sanatos. Asa ca m-am gandit sa fac o supa crema din acest mix de legume si am fost surprinsa...a fost chiar buna.

 

INGREDIENTE

  • 200 g legume mexicane congelate
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • o lingura smantana
  • 1 felie paine prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema mix de legume mexicane:

Ceapa maruntita se caleste in ulei si se lasa sa se raceasca.

Se fierb legumele conform timpului inscriptionat pe punga. Se strecoara legumele, se amesteca impreuna cu ceapa calita si se paseaza cu blenderului.

Compozitia din blender o amestecam cu apa in care au fiert legumele si o punem pe foc. Punem sare si piper dupa gust si lasam maxim 10 minute pe foc, amestecand continuu.

La final adaugam usturoiul maruntit. Se serveste cu smantana si crutoane taiate dintr-o felie de paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema mix de legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume