Supă-cremă de legume

de madi_marin in Supe, 31 Aug 2011 | 4397 vizualizari

 

Nu mai mâncasem de mult şi îmi era poftă de ceva uşor. Am făcut repede şi crutoanele şi apoi am păpat o porţie pe cinste.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 2 dovlecei
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 pastarnaci
  • 2 ardei graşi
  • 1/2 ţelină mare
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Pentru servit:
  • crutoane
  • smântână
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă-cremă de legume:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie în bucăţi mai mari. Se pun la fiert.

Când sunt gata se scurg de zeama în care au fiert, fără ca aceasta să se arunce, şi se pasează cu blenderul. Se adaugă zeamă câte puţină până se obţine consistenţa dorită. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se picură deasupra puţin ulei.

Se serveşte cu crutoane si smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă-cremă de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume