Supa crema de legume de post

de Mitinita in Supe, 23 Noi 2014 | 14139 vizualizari

 

Eram gata de noi experimente cu Salad Chef de la iteleshop.ro si mi s-a parut o provocare de a face o Supa crema de legume, dar nu orice fel de supa, ci una cu cele mai tari radacinoase. Si am taiat morcovi, pastarnac, telina si chiar gulii si mi-a placut usurinta cu care le-a feliat. Gata, de acum las supele creme pe mana Salad Chef-ului.

 

INGREDIENTE

  • 1 litru supa de legume
  • 1 lingura de ulei
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 gulie
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • sare, dupa gust
  • putin zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume de post:

Curatam toate legumele si le spalam. Le taiem in bucati.

Legumele mai tari, cum ar fi gulia sau telina, se taie in rondele de circa 1 cm, pentru a putea fi feliate mai usor. Cele mai moi, se pot taia in doua.

Fixam forma de taiat cuburi mai mici pe Salad Chef Smart si taiem legumele.

Punem pe foc o craticioara si adaugam lingura de ulei. Calim legumele putin si adaugam supa de legume.

Lasam sa fiarba cam 20 de minute sau pana cand se inmoaie legumele.

Cu un mixer vertical, mixam legumele, pana obtinem consistenta dorita. Adaugam putin zahar si sare dupa gust.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu paste fainoase