Astazi este frig, ploua, e totul gri, iar eu sunt obosita. Au trecut deja trei saptamani de cand nu reusesc nici macar sa ma opresc in fata oglinzii mai mult de 30 de secunde dimineata la 7 fara un sfert, cand ma spal pe dinti si noaptea la 1.30 -2.00 inainte de merge la somn, bineinteles, in timp ce ma spal pe dinti. Sunt 30 de secunde care imi ajung doar pentru a ma asigura ca inca mai exist. Dar cu toate acestea, ma pot declara mai mult decat multumita pentru drumul pe care l-am inceput si sunt hotarata sa il urmez pana la capat. Am mai multa energie acum decat niciodata si acest lucru ma face fericita. Astazi imi daruiesc o ora sub patura mea si o crema calda de fenicul si mar, iar voua va daruiesc aceasta reteta:
Mai intai de toated am pregatit supa de legume. Am taiat felii subtiri prazul si l-am inabusit cu putin ulei. Am adaugat feniculul taiat felii si marul taiat cubulete. Am acoperit cu un capac si am lasat totul sa se inabuseasca pentru cateva minute. Am adaugat 2 polonice de supa si am lasat totul sa fiarma alte 5 minute. Am adaugat orezul si din nou supa si am last sa fiarba pana ce atat feniculul cat si orezul au rezultat moi. Am sarat si piperat, am adaugat putina curcuma si am mixat totul pana ce am obtinut o crema. Am servit-o cu crostini de paine de secara si cu un fir de ulei extravirgin de masline deasupra.