Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura

de GretaRachita in Supe/Ciorbe, 23 Ian 2014 | 4150 vizualizari

 

Astazi este frig, ploua, e totul gri, iar eu sunt obosita. Au trecut deja trei saptamani de cand nu reusesc nici macar sa ma opresc in fata oglinzii mai mult de 30 de secunde dimineata la 7 fara un sfert, cand ma spal pe dinti si noaptea la 1.30 -2.00 inainte de merge la somn, bineinteles, in timp ce ma spal pe dinti. Sunt 30 de secunde care imi ajung doar pentru a ma asigura ca inca mai exist. Dar cu toate acestea, ma pot declara mai mult decat multumita pentru drumul pe care l-am inceput si sunt hotarata sa il urmez pana la capat. Am mai multa energie acum decat niciodata si acest lucru ma face fericita. Astazi imi daruiesc o ora sub patura mea si o crema calda de fenicul si mar, iar voua va daruiesc aceasta reteta:

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de praz
  • 2 feniculi de circa 300 g fiecare 
  • 1 mar galben 
  • 1 cescuta de cafea de orez 
  • 1 l supa de legume facuta cu 2 morcovi, 1 ceapa, 1 tulpina de telina 
  • sare 
  • piper 
  • curcuma 
  • ulei extravirgin de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura:

Mai intai de toated am pregatit supa de legume. Am taiat felii subtiri prazul si l-am inabusit cu putin ulei. Am adaugat feniculul taiat felii si marul taiat cubulete. Am acoperit cu un capac si am lasat totul sa se inabuseasca pentru cateva minute. Am adaugat 2 polonice de supa si am lasat totul sa fiarma alte 5 minute. Am adaugat orezul si din nou supa si am last sa fiarba pana ce atat feniculul cat si orezul au rezultat moi. Am sarat si piperat, am adaugat putina curcuma si am mixat totul pana ce am obtinut o crema. Am servit-o cu crostini de paine de secara si cu un fir de ulei extravirgin de masline deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de fenicul si mar pentru o zi sub patura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

GretaRachita 1

23.01.2014, 22:59

Iti multumesc din suflet Simona. Sper sa apara si rezultatele muncii mele intre timp tot inainte farà oprire

RuxyRux 1

23.01.2014, 23:05

E un preparat superb Greta! Si totusi...nu uita ca viata e facuta si din relaxare, nu numai din munca Ai grija de tine

Panacris 1

24.05.2015, 09:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster