Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella

de ela in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 11594 vizualizari

 

simplu si bun...

 

INGREDIENTE

  • 3dovlecei
  • 2rosii mai mari
  • cateva masline
  • 150ml smantana
  • 125gr mozarella
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • amestec de sare cu verdeturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella:

Curatam dovleceii,ii spalam si ii taiem rondele.Ii saram si ii lasam pana pregatim restul ingredientelor.

Rosiile le spalam si le taiem rondele.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare.

Maslinele le curatam de samburi.

Intr-o tava,punem un rand de dovlecei,unul de rosii,cascaval ras,cateva bucati de mozarella,saram si piperam dupa gust apoi punem din nou dovlecei,rosii,masline,cascaval si mozarella,saram si piperam si dam la cuptorul preincalzit 20minute,la foc potrivit

Intre timp,mixam albusurile cu un praf de sare si piper,adaugam galbenusurile,apoi punem smantana si omogenizam bine.

Scoatem tava si turnam compozitia de oua si dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei cu rosii si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaela76 1

14.08.2013, 20:51

Wauuuuuu ce bun o sa fac si eu,dar chiar trebuie sa separ albusu de galbenus ca tare urasc asta

oana_d 1

15.08.2013, 07:37

Multumesc mult, Ela!

ela 1

15.08.2013, 13:53

Oana,nu te-am mai vazut pe aici...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei si leurda