Strudel cu mere

de pana_luminita in Prajituri, 10 Feb 2010 | 8991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 400 gr
  •  3 mere mari
  • 100 -150 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • un galbenus
  • 50 gr unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

-se rad merele si se pun la calit cu zaharul, esenta de rom si untul pana scade zeama, apoi se lasa la racit

- foaia de aluat o impart in doua parti egale , apoi vom taia marginile laterale , sa fie late de 1.5 cm

- umplutura racita o repartizam intre cele doua randuri de fasii , dupa care impletim fasiile .

- struderele le punem intr-o  tava tapetata cu hartie de copt , ungem struderul si presaram cu  zahar.

- dam la cuptor pana se rumeneste

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

ionix 1

10.02.2010, 22:21

ce frumos l-ai taiat... imi place foarte mult strudelul

pana_luminita 1

11.02.2010, 08:24

ms , este foarte rapid de facut si delicios

AURY28 1

17.07.2010, 15:18

AM FACUT SI EU INTRADEVAR SUPER

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu biscuiti, mere si crema de vanilie