Spumă de căpşuni

de madi_marin in Dulciuri, 21 Mai 2012 | 6162 vizualizari

 

Mi s-au anunţat în scurt nişte musafiri şi m-am gândit să pregătesc rapid o spumă de căpşuni. Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 300 g căpşuni
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spumă de căpşuni:

Se spumează frişca rece.

200 g căpşuni se fac piure , iar 100 g se taie cubuleţe. Se încorporează în frişca bătută împreună cu zahărul vanilat şi se amestecă bine.

Se porţionează şi se dau cupele la rece până la servire.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spumă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (47)

madi_marin 1

24.05.2012, 18:05

SomOna...ma bucur ca iti place...

Panacris 1

20.04.2014, 21:35

Krystyan Trendy 1

18.05.2014, 13:34

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni