Spuma de capsuni

de Aletta in Dulciuri, 24 Mai 2016 | 4724 vizualizari

 

Pai daca tot e sezonul capsunilor si preferata viitorului meu sot, o fac destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 100 ml frisca
  • 10 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare,iar apoi se adauga treptat si zaharul (eu pun cate 2 linguri)

Se bate bine bezeaua apoi se adauga frisca si se mai bate sau se mixeaza.

Capsunile se sfaramiteaza cu furculita si se adauga peste bezea, apoi se amesteca usor.

Se pune in pahare si se orneaza dupa preferinte.

TIPS-URI

1

zahar se poate adauga si in capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spumă de căpşuni