Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor

de ralu_ca in Porc, 13 Mar 2016 | 10815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 felii bacon
  • 1 kg carne tocata porc
  • 250 g cascaval ras
  • rondele ardei rosu si verde
  • sare
  • piper
  • chile
  • sos soia si miere
  • putin ulei
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor:

Intr-o forma rotunda asezam, unsa cu putin ulei, feliile de bacon, precum o floare, in mijloc asezam carnea tocata, presaram sare si piper.

Toata suprafata o acoperim cu cascaval ras si asezam rondelele de ardei si chilli.

Inchidem forma, ca in foto, apoi ungem cu sosul format din soia si miere, iar la final ungem cu ou batut.

Am introdus la cuptor si am servit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate cu bacon si carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la oala de lut