Carnaciori proaspeti la cuptor

de gaby_duceag in Porc, 14 Iun 2010 | 5253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • rosii cherry
  • bete pentru  frigarui
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori proaspeti la cuptor:

Rulam fiecare carnacior in jurul unei rosii cherry  si-l asezam pe un betisor pentru frigarui.

Tapetam o tava cu folie de aluminiu si asezam betele cu carnaciori in interior.

Intr-un bol amestecam 3-4  linguri ulei cu mierea, sarea si piperul.

Cu acest amestec ungem carnaciorii si ii bagam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc (eu i-am invartit o data).

I-am servit cu cartofi cu mustar, copti si sos alb cu usturoi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori proaspeti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.06.2010, 23:01

eu vreau cartofiorii, carnaciorii papai tu

nadina73 1

15.06.2010, 09:13

si din astia vreau5 furcu sau cinci bete sau fur mai usorun carnacior

Bunica 1

15.06.2010, 19:51

Ce bunatati ai facut ! Ai dat iama in carnuri. Uite aici cea mai fericita mamica !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci