.....sa stiti ca nu ma omor dupa carnea de porc dar asta am gatit in weekend.....si nu imi pare rau ,pentru ca am avut un succes nebun si am ramas si fara mancare in frigider asa ca a inceput o noua saptamana si trebuie sa pregatesc altceva.
Pentru inceput pegatim carnea de porc ,care o spalam un pic cu toate ca se spune ca prin spalare se pierde din vitamine. o portionam si o punem la fiert. cand incepe sa fiarba spumuim bine si o mai lasa un clocot dupa care o scoatem si aruncam apa in care am fiert-o. Separat curatam ceapa,o spalam si apoi o taiem marunt si o punem sa se caleasca cu un pic de ulei peste care adaugam un pahar de apa. Apoi curatam morcovul si il spalam si il dam pe razatoarea mica dupa care il adaugam in vasul cu ceapa si le lasa impreuna sa fiarba inabusit. Dupa ce s-au inabusit adaugam carnea si cuprindem cu apa si lasam sa fiarba la foc mic. Apoi adugam buliuonul care il desfacem cu un pic de apa. apoi adaugam maslinele, potrivim de piper si secretul gustului si d-am vasul la cutor 40 de minute. Carnea devine asa de frageda ca se topeste in gura. se serveste atat cald ,dar mai bine rece ca ii simti gustul mancarii mai bine. Va pup si pofta buna!