Spanac scazut cu carnaciori de bere

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 27 Apr 2015 | 3191 vizualizari

 

O cina verde - rapida cu gust !!!
Pentru ca spanacul meu scazut a iesit putin mai lichid mi-a deschis interesul pentru supele -crema . La toti ne-a placut mult consistenta aceasta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 500 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 300 gr carnaciori de bere
  • 3 cepe verzi
  • 3 usturoi verde
  • 2 linguri rase faina
  • 1/2 lingurita nucsoara pudra
  • sare roz
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnaciori de bere:

  1. Carnaciorii de bere se incresteaza in patru la ambele capete si se prajesc in ulei pana devin crocanti si capetele se deschid ca niste floricele .
  2. Scoateti  cu ajutorul unei palete cu gauri carnaciorii separat .
  3. Spanacul se curata si se spala  din mai multe ape .Scurgeti spanacul intr-o sita sau cu ajutorul centrifugei pentru salata .
  4. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt .
  5. In uleiul ramas caliti foarte usor ceapa si usturoul verde .Adugati faina alba , amestecati si stingeti cu lapte .
  6. Ati obtinut un sos grosut in care adugati spanacul , sare si nucsoara .
  7.  Trageti cratita la marginea aragazului si maruntiti spanacul cu ajutorul unui blender vertical de mana .
  8. Serviti spanacul cu carnaciori crocanti deasupra si eventual cu paine prajita cu usturoi si putin ulei de masline .

TIPS-URI

1

Experimentati consistente diferite . Noua ne-a placut de data aceasta consistenta mai usoara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu carnaciori de bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute cu spanac si ciuperci