Spaghetele le-am fiert conform intructiunilor de pe pachet.
Pieptul de pui l-am pus la fiert in apa cu putina sare timp de 30 de minute. Dupa ce s-a fiert il scoatem din apa si il punem la racit, dupa care il taiem bucatele.
Ciupercile le curatam de coaja si le taiem felii.
Intr-o tigaie punem putin ulei in care punem ceapa tocata, apoi adaugam ciupercile, le calim putin in ulei dupa care adaugam 1 polonic din apa in care a fiert pieptul de pui si lasam ciupercile sa fiarba 10-15 minute.(Impreuna cu ciupercile putem sa adaugam si cateva boabe de mazare ca sa fiarba). Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam pieptul de pui, smantana, busuiocul uscat, cateii de usturoi pe care ii dam pe razatoarea mica, piper, sare si vegeta dupa gust. Lasam sa mai dea un clocot, luam sosul de pe foc si il punem peste spaghete.
Pofta buna!