Stiti acele momente cand ati manca ceva bun dar repede de facut si in acelasi timp si usor? Cam asa mi s-a intamplat azi si am facut rapid aceste paste foarte simple si gustoase. Sper sa va placa! :D
Taiem in doua dovlecelul si il feliem subtire, taiem cubulete rosiile si tocam marunt cateii de usturoi. Intr-o tigaie punem cam 4 linguri de ulei de masline si la foc mare calim dovleceii dupa care adaugam rosiile dam focul mic si lasam sa se caleasca incet cam 1 minut dupa care adaugam jumatate de pahar de apa (eu am folosit de la paste) si lasam sa se gateasca vreo 5 minute dupa care adaugam usturoiul si sare dupa gust.
Fierbem pastele in apa cu sare atat cat e scris pe punga, le scurgem si le adaugam peste sos, adaugam mozzarella rupta bucatele si amestecam bine. Si asta a fost, masa e servita! Sper sa va placa! :D